چیلر های تراکمی تاج تهویه گستر در دو نوع آبی و هوایی ( یکپارچه و مجزا ) و در ظرفیت دمای 3 الی 500 تن متناسب با عملکرد انواع مبرد ها همچون R407c - R22 , ريال134ش ( طبق درخواست خریدار ) تولید می شوند این چیلر های تراکمی از نظر کاربردی در دو نوع چیلر های صنعتی و چیلر های تهویه مطبوع ساخته می شوند. در این مقاله ابتدا طرز چیلر تراکمی، اجزای چیلر تراکمی و سپس تجهیزات چیلر تراکمی به همراه معرفی چیلر تراکمی آب خنک و انواع چیلر تراکمی را در فصلی جداگانه بیان می کنیم. در نهایت نیز عکس چیلر تراکمی و شماتیک چیلر تراکمی ارائه خواهد شد.
چیلر های تراکمی در واقع به دسته های مختلفی تقسیم می شوند و ما در مقاله سعی داریم تمام نکات مهم را درباره ی این دستگاه مهم در تجهیزات سرمایش زا و روند عملکرد آن برای شما بگوییم. چیلر های تراکمی در واقع از مهمترین تجهیزات در هر مکان صنعتی به حساب می آیند که خرید آن ها در واقع یکی از واجبات در هر مکان صنعتی یا موتور خانه های اماکن تجاری و مسکونی می باشد. این دستگاه ها وظیفه ی خنک کردن ماشین آلات صنعتی و تهویه هوای فضا های داخلی را بر عهده دارند.
این دستگاه ها با تولید آب یا هوای سرد و ایجاد برودت باعث خنک شدن ماشین آلات صنعتی و همچنین تهویه ی فضای داخلی می شوند. اما باید بدانید که تنوع در تولید این تجهیزات نیز بسیار زیاد است و چیلر های گوناگونی با کارکرد های مختلف امروزه تولید می شود. این تنوع می تواند گستره ی بیشتری از نیاز ها را با توجه به نیاز شما و همچنین ویژگی های پروژه پوشش دهد. چیلر های تراکمی بر حسب نوع کمپرسور و نوع کندانسور به انواع مختلفی تقسیم می شوند که در ادامه به آن می پردازیم.
دستگاه چیلر تراکمی بخار بر حسب نوع کمپرسور به انواع سانتریفوژ، روتاری، اسکرو، پیستونی و اسکرال تقسیم می گردد. فاکتورهای بسیاری در انتخاب نوع کمپرسور چیلر دخیل می باشند که آب و هوا، اقلیم محل پروژه، نوع پروژه، معماری سوله و کاربری پروژه از جمله آن ها می باشد. در واقع کمپرسور را می توان قلب تپنده ی چیلر ها دانست که بی وقفه کار می کنند، به همین علت کمپرسور ها عموما عمر کمتری نسبت به دیگر اجزا در چیلر های تراکمی دارند. برای جلوگیری هر چه بیشتر از استهلاک چیلر ها، بهتر است سازگار ترین کمپرسور را با شرایط انتخاب کنیم. با من همراه شوید تا در ادامه به بررسی انواع کمپرسور ها بپردازیم.
اما دسته ی بعدی نیز بر حسب نوع کندانسور می باشد. در این دسته چیلر های تراکمی بر اساس نوع کندانسور تعبیه شده در آن ها به دسته های هوا خنک، آب خنک و تبخیری دسته بندی می شوند. در واقع دسته ی هوا خنک نیز به دو شاخه ی دیگر یک پارچه و دو پارچه تقسیم می شوند. در ادامه در مورد هر یک از این چیلر های تراکمی توضیحات بیشتری خواهیم داد. پس اگر برای کسب و کار خود به دنبال خرید این تجهیزات سرمایشی مهم هستید تا انتهای مقاله همراه ما باشید.