در این مقاله ابتدا کاربرد برج خنک کننده خانگی، برج خنک کننده صنعتی، برج خنک کننده نیروگاه و برج خنک کن خشک و سپس انواع برج خنک کننده نیروگاه سیکل ترکیبی و برج خنک کننده فایبرگلاس به همراه مراحل نصب برج خنک کننده هیبریدی و برج خنک کننده مداربسته را در فصلی جداگانه بیان می کنیم. البته برای اطلاع از قیمت برج خنک کننده صنعتی و قیمت برج خنک کننده آبگردان می توانید با واحد فروش تماس حاصل نمایید.
برخ خنک کننده در مدل های 20 الی 500 تن ساخته می شود. بدنه برج ها از جنس فایبرگلاس با کیفیت و ضخامت مناسب و کلپینگ ها از جنس PVC می باشد.
برج خنک کننده دستگاهی است که آب گرم را در طی پروسه ای به خنک تبدیل می کند. این پروسه پیچیدگی خاصی ندارد و در حقیقت برخورد جریان آب و هوا است. جریان آب و هوا در شرایط مختلف با یکدیگر برخورد دارد و این برخورد شاهراه انجام این عمل است. در حال حاضر بسیاری از صنایع بزرگ از برج خنک کننده استفاده می کنند و عملا صنایع بزرگ بدون برج خنک کننده ای که کاربردی باشد، فلج می شوند. روزانه بسیاری از برج های خنک کننده برای کاهش دما از این دستگاه استفاده می کنند.
برج خنک کننده تاریخچه بسیاری طولانی در پشت خود دارد و سالهای بسیاری است که چرخ صنایع را می چرخاند و به تنهایی توانسته جایگاه خود را در میان صنعت گران ثابت کند. برج خنک کننده صرفا برای دفع گرما به کار برده می شود و گرما را به صورت تبخیر به جو منتقل می کند. این انتقال با توجه به کمک دهنده هایی صورت می گیرد که در این دستگاه تعبیه شده است. برخی افراد این دستگاه را به رادیاتور ماشین تشبیه می کنند. آب در رادیاتور به صورت مدام در حال گردش است و خنک می شود. برج خنک کننده نسبت به خنک کننده های دیگر مقرون به صرفه تر است و میزان انرژی کمتری را مصرف می کند. البته در واحدهای صنعتی بزرگ مهم کارایی دستگاه است ولی در دراز مدت برای کارخانه مهم می شود. انواع دستگاه های خنک کننده به چیلر ، مبدل هوا خنک و برج خنک کننده تقسیم می شود.